header11.png

Kontakt

Byggnadsvård Eneryda
Eneryda 1
343 72 Eneryda
Tel.: 0738 - 33 28 58
Mail till oss

Nya Projekt

Allmänt

Här finns dem nyaste projekt och bilder.
I Dropbox:en , som öppnas i ett nytt fönster/flik, kan du se de mest aktuella bilder.

Läs mer ...

Vi har många års erfarenheter av byggarbeten och som egenföretagare har vi funnits sen 2006 i Ronneby. 2013 flyttade vi till hus i Eneryda samt bytte då namn till Byggnadsvård Eneryda.
Firman drivs sen början av mig Peter Karlsson och startade främst med renoveringar av snickerier, fönster och dörrar på hus samt verandor och altaner, senare blev det större husrenoveringar och takbyten, mm.
Byggnadsantikvariska uppdrag har vi haft flera genom åren med både tak, fasader, snickerier, glasverandor och öppna verandor, naturligtvis är vi medlem av svenska byggnadsvårdsföreningen.
Vår affärsidé är snygga byggnationer med hållbarhet och som du ser har vi en bred kunskap av snickerier och byggen, vår ambition är att du ska vara nöjd med våra arbeten både nu och långsiktigt.
Vi har eget snickeriverkstad där vi gör mycket av de speciella detaljer som finns på flera arbeten, där använder vi oss av bra virke med kvalitet. För närvarande finns merparten av snickeriet och maskinerna kvar i Blekinge men skall flyttas upp.
Det mesta av maskinerna är ifrån 1940 -1950talet (bra, rejäla och fungerande maskiner) där vi även har ett litet levande museum, även med mindre jordbrukssaker. Vi söker och köper härmed delar till denna typ av verksamheter.

 

Länkar